Grilla potatisen också!

10Aug10

Läste någonstans om tips på att grilla färskpotatis.

Grillad färskpotatis

  • Färskpotatis

Skrubba och koka potatisen i kanske 10-12 minuter. Den får inte blir helt genomkokt. Lägg sedan potatisen på grillen i 10-15 minuter och låt den bakas färdigt. Enkelt? ja! Gott? Ja, jätte!

Nu tror jag jag just slutat med senapsig potatissallad och gått över till grilladpotatis som favvotillbehör till grillat.

Såhär fina blev pottisarna efter en stund på grillen.

Till potatisen åt vi grillat kött, nektarinsallad med fetaost, tzatsiki och bröd (ungefär efter detta recept fast med fetaost istället för getost)

Jäsingens en sån god sallad!

Nån slags äkta italienskt surdegsbröd från Ica Maxi Norrköping. Mkt mkt gott!

Såhär såg hela det stugiga och somriga matbordet ut den där, årets kanske varmaste dag!

Om ni undrar vem som har de snygga händerna som skymtar på bilderna, så är det faktiskt matproffskompisen!



No Responses Yet to “Grilla potatisen också!”

  1. Kommentera

Lämna en kommentar